header

Vi är kropp, själ och ande

Healing förekommer inom de flesta kulturer. Healing påverkar hela människan på alla nivåer dvs fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

De flesta av oss har lärt sig att helande är något som bara rör vår fysiska kropp. Vi ÄR mer än bara en fysisk kropp. Vi är energi. Vi är kropp, själ och ande och dessa tre måste vara i balans för att vi skall må bra.

Som behandlingsform bygger healing på att man arbetar med kroppens och själens naturliga läkning utan mediciner. Helande tycks kunna äga rum genom att kroppens egna läkande processer stimuleras när individen tillförs healing och därmed ökad livsenergi. Healing är beröring på ett mycket djupt plan.

Healing ger en djup avslappnande effekt och möjliggör att mentala blockeringar och spänningar i den fysiska kroppen frigörs. Healing bidrar till att höja motståndskraften och därmed också möjligheten till självläkning. Healing används idag i många länder både på sjukhus och inom vården.

Healing läker Dig, inte sjukdomar och symptom. All läkning ligger inom individen själv. Inom healing kan man inte lämna några löften eller garantier men det är mycket ovanligt att det inte sker en förbättring i livskvalitet eller förändrar Dig på ett positivt sätt.

Healing kan upplevas i många former. Ibland som att helande sker ögonblickligen. Ibland så stilla att Du inte märker vad som skett förrän långt senare. Förutom att fysiska symptom kan försvinna kan healing även lösa upp rädslor och trauman. Många upplever en större insikt och klarhet i tillvaron, att relationer förbättras, att tillvaron faller på plats och att vi upptäcker möjligheter i livet vi tidigare inte sett. Många känner sig gladare och att livet känns lättare och ljusare.

Hur går healing till?

Du ligger bekvämt och påklädd på en behandlingsbänk, slappnar av och förhåller Dig öppen till att healing / helande kan ske under tiden som terapeuten arbetar med healing. Healing upplevs vanligen som mycket behagligt, avslappnande och avstressande.

Distanshealing

Healing på distans är mycket effektivt och är praktiskt om man inte har möjlighet besöka terapeuten. Distanshealing kan ges till människor likväl som till djur.

Kontakta mig för mer information om distanshealing.
sidebar