Om mig

Jag har i hela mitt liv varit intresserad av människor, samhället, socialt arbete och personlig utveckling.
Tidigt i mitt liv visste jag om att jag ville hjälpa människor till förändring och ett bättre liv. Jag har alltid varit en sökare och har själv gått många kurser och utbildningar i bland annat personlig utvecklig bl a hos Mia Törnblom.

I dag kan jag se att det var min längtan efter att leva mitt liv i enlighet med mitt hjärta och mina önskningar som har drivit mig framåt.

Jag har tidigare arbetat med barn och ungdomar inom barnomsorgen på Gotland. För ca 12 år sedan skolade jag om mig och läste jag på högskolan i Östersund för att utbilda mig till socionom.

Jag har därefter arbetat med utsatta människor. Min inriktning och mitt största intresse låg i att arbeta med missbruk och kriminalitet.

Där väcktes min önskan om att hjälpa människor till självhjälp. Jag ville få den enskilda individen att förstå sin egen inneboende kraft att förändra sitt liv även om livet vid tillfället var svårt.

Med olika metoder som Lösninsfokusering och MI (motiverande samtal) som är en form av coachande förhållningssätt eller samtalsmetod för att hjälpa människor till förändring började jag inse att jag ville renodla mitt arbete och beslöt att utbilda mig till livs och relationscoach.
sidebar